Monday, September 28, 2009

Blog post Hari Raya yang sangat2 Lewat.hahaha

hi,
Apa dah jadi?????
Raya dah masuk berapa hari dah nih???
tapi masih sempat
hehe

Selamat Hari Raya kepada semua rakan,saudara ataupun sesiapa di luar sana.
Harap maafkan saya zahir dan batin.
Salah dan silap saya harap dapat di maafkan sekiranya ada yang sengaja ataupun tidak.
Maafkan saya.....

Ok busy sgt ke aku ni sampai tak sempat nak tulis blog..
tak penting ke blog aku ni?
Wajarkah aku biarkan blog ni terbengkalai?

Emm.. nampaknya aku dah menjadi orang yang terlalu busy dalam bulan ni sampai takda masa luangkan diri membuat statement2 terbaru.haha

Tapi Alhamdulillah....
syukur sgt2 kepada Allah,dalam bulan lepas hingga hari ni rezeki datang bertimpa2 yang membuatkan aku terasa betapa besarnya kekuasaan Allah dan betapa pemurah-Nya dia pada diri aku yang sangat2 kecil dan tak seberapa ni.
Segala project yang dirancang menjadi dan bertambah2 rezeki yang datang.(ntah mcmana boleh ramai orang yg aku tak kenal datang cari aku bagi project.sgt pelik la????)
Jika ada rakan2 yang perkenalkan aku betul2 sangat berterima kasih.
***tapi janganlah tiba2 datang claim pada aku mintak percent pulak...huhuhu****

Harap2 project aku yang terbaru untuk menghantar laptop ke Indonesia berjaya kali ni.Dan kepada sesiap yang nak beli laptop murah2 atau nak hantar repair laptop yang rosak,sila lah contact aku ye :) (teruknya siap promote pulak) Jangan takut.aku takkan caj mahal2 punya.setiap kerosakan tak kira apa shj,fix price takkan lebih dari RM450 jek okey.Kalau nak bukak Cybe Cafe atau nak beli PC baru atau terpakai dalam volume yang banyak pun anda akan di layan dengan harga paling murah da silalah meminta quotation anda di bladefingers1@yahoo.com

so itulah dia posting raya yang sangat lewat dan membuat kan diri aku betul2 malu..hehe
apa2 pun selamat hari raya....


P/s : pecah kaca pecah gelas,
sudah baca,baca jelah xyah nak buat apa2 pun.....

Tuesday, September 15, 2009

Owhhh bosannya......

owhhhh bosannya hari ni...

tu je aku nak tulis hari nih...xda mood lah..

x boleh???????????

Thursday, September 3, 2009

Aku dan Nunchaku....

hari ni aku nak cerita sikit pasal salah satu daripada hobi aku....
Nunchaku...
ye nunchaku...apa itu nunchaku????
ia adalah sepasang kayu atau besi yang mempunyai rantai atau tali yang bersambung di antara kedu2nya...


Oklah mcm ni.pernah t engok cerit a bruce lee??
nunchaku ni adalah senjata yang sinonim dengan bruce lee....
yesssss betul,kayu bruce lee.pandai pun!!

so bila tgh tgk2 file lama dlm pc nih,ter perasan pulak video yang di ambil oleh adik aku boboy masa aku tengah bermain2 dengan benda alah ni masa awal tahun ni juga.
Lama juga aku mula bermain2 dengan nunchaku nih,sejak dari aku sekolah dulu,tapi aku tak pernah tunjuk pada rakan2,termasuk juga kepada rakan2 baik dan mereka tak pernah pun tau yg aku ni boleh mengendalikan nunchaku dan pernah menjadi tutor kepada peminat2 benda alah nih.

dah lama juga tak pegang benda alah ni so ada lah sikit2 terkucil.huhu

Iron nunchaku - Double
video

Iron nunchaku -single
video

So itulah video2 terkucil sebab dah lama tak training.apa2 ilmu pun kalau tak di amalkan akan semakin tumpul dan hilang kemajiran.
Kalau siapa2 yang memerlukan personal tutor untuk nunchaku arts ni,bolehlah contact aku okey..
Tapi bagi siapa2 yang lebih mahir tu,sila lah beri tunjuk ajar ya..


P/S : kalau agak2 bolah menang tak kalau aku lawan dengan sifu Bruce Lee???huhu


Core2Duo untuk di jual......Paypal untuk di beli....


Hi,

Hari ni aku sangat sibuk betul lah.boleh dikatakan hari yang paling busy lah dalam bulan nih...
Hari yang sangat memenatkan dan membuatkan tulang aku mcm nak tercabut jek.hehe..

Untuk minggu ini,aku telah berjaya menjual 6 set komputer AMD hi-spec yang telah ditempah oleh sebuah cyber cafe di kota tinggi yang ingin digunakan bagi online game di cc beliau dan tadi aku juga telah berjaya menjual sebuah notebook hp Core2Duo kepada pelanggan yang sama.so.. kerana kerjasama yg lancar minggu ini,minggu depan beliau ingin menempah 6 set LCD screen.Alhamdulillah....

Nak di jadikan cerita,aku sekarang nih ada 4 complete set desktop komputer siap LCD 15" dengan processor Core2Duo yang hendak di jual.Bagi sesiapa yang berminat,bolehlah mail pada aku bladefingers1@yahoo.com atau sms +60177570297 untuk mendapatkan maklumat lanjut serta harga borong semperna Hari Raya untuk barang tersebut....

Lagi satu...
untuk sesiapa yang ingin "trade" PayPal mereka kepada Ringgit Malaysia,bolehlah juga email atau sms kepada aku okey...paypal anda amat di kehendaki!!!
tapi jangan jual mahal2 sudahlah ye..huhu....

So... tu jelah untuk hari ni,dan kepada semua umat Islam,aku ucapkan selamat berpuasa dan selamat berniaga..hehe..

cabuttttt.......


P/S : bg sesiapa yang tak puasa tu kira tak selamatlah kan??
hehe